U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Kinderkamer interieur decoratie met Lilipinso

Kinderkamer interieur decoratie met Lilipinso

Geschreven door Elenea

kinderkamer decoratieKinderkamer interieur decoratie is pas nu verkrijgbaar in Nederland, maar al een tijdje aan de weg aan het timmeren in Frankrijk: het kinderkamer decoratie merk Lilipinso! We hebben ze gespot bij Hippebeestjes, de leuke muurstickers van dit hippe Franse merk.

Kinderkamer interieur decoratie met Lilipinso

kinderkamer decoratie 2Lilipinso heeft een mooie collectie bijzondere muurstickers. De designers van Lilipinso hebben elk een eigen, originele stijl en vormen zo samen de mooie, aparte en stijlvolle uitstralling van de Lilipinso producten. Vrolijk en kleurrijk of juist in mooie pasteltinten. Daarmee geef je een kinderkamer of babykamer snel een mooie uitstraling.

Voor zowel jongens als meisjes zijn er verschillende mooie muurstickers te krijgen. Zoals bijvoorbeeld de mooie sterren in allerlei maten, kleuren en patronen. Maar altijd een in mooi scala aan complementaire kleurtinten. Ideaal dus voor een kinderkamer, maar ook erg mooi boven een babybedje op de babykamer.

Voor jongens vallen de London muurstickers op. Met de te gekke auto’s, engelse bussen, taxi’s en nog veel meer. De agenten proberen te zorgen dat alles soepel verloopt, maar dat valt ze niet mee. Kortom de desiger heeft hier perfect de drukte en chaos van het verkeer in Londen weten te vangen in haar mooie ontwerpen.

kinderkamer decoratie 3Voor meisjes vielen ons de vlinders in 3D uitvoering op. Deze papieren vlinders “vliegen” echt over de muur. Makkelijk aan te brengen en in no time heb je een gezellige vlinderfamilie op de muur fladderen.

Deze mooie producten van Lilipinso zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com