U bevindt zich hier: Home » hobby » Rainbow Loom armbanden nieuwe hype

Rainbow Loom armbanden nieuwe hype

Geschreven door Elenea

rainbow loom armbanden armbandjes 1

Loomen noemen wij het in Nederland, het Rainbow Loom of Band-it kinderspeelgoed uit Amerika. Marloes kwam via een nichtje in Amerika hiermee in aanraking. Het is een leuk kinderspeelgoed en in Amerika een grote hype momenteel. Kinderen kunnen met gekleurde elastiekjes zelf armbandjes maken. Haar nichtje zei dat het op sommige scholen zelfs verboden is, omdat heel veel kinderen niets anders meer doen! Het lijkt een beetje op Scoobidoo dus het zou zomaar een grote hype kunnen worden.
Met heel veel kleine elastiekjes en eventueel nog wat andere items kun je eindeloos veel armbandjes maken in de leukste kleuren.

Rainbow Loom dreigt grote hype te worden

Rainbow Loom is nu te bestellen in Nederland bij Loomshop.nl!

Wat is Rainbow Loom?
Met een RL-kit kunnen armbandjes worden gemaakt. Het is van kind tot en met volwassenen. In een RL-kit zitten twee plastic template boards, 24 plastic sluitingen, een haak en een gemixt zakje met 600 elastiekjes. Met deze kit kun je ongeveer 24 armbandjes maken waarbij je zelf het patroon kunt bedenken en zelf de complexiteit (moeilijkheid) bepaalt.

BRON: childparenting.about.com

BRON: childparenting.about.com

Iedere dag worden er weer nieuwe patronen, figuren en objecten ontdekt want Rainbow Loom is zo nieuw dat er nog vele combinaties niet zijn ontdekt. Vanaf juli 2013 is er in Amerika een ware hype ontketend waarbij zelfs op diverse scholen RL is verboden omdat daar alle aandacht naar toe ging.

Kijk hier voor nog meer instructie video’s

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RI7AkI5dJzo[/youtube]

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Rainbow Loom maart 12, 2014 - 8:22 am

De originele Rainbow Loom is verkrijgbaar bij http://www.rainbowloom.be

Reageer
elsaven mei 23, 2014 - 12:48 pm

Daar is ie uitverkocht, ik heb em gekocht op http://loomz.nl en gelijk veel loom elastiekjes meebesteld. Kan ik weer even voorruit! 🙂

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com