U bevindt zich hier: Home » moeders » Moederpop is zwangere pop en helpt bij krijgen broertje of zusje

Moederpop is zwangere pop en helpt bij krijgen broertje of zusje

Geschreven door Elenea

Moederpop is een zwangere pop die een kind kan helpen bij het krijgen van een broertje of zusje. Het helpt het kind dit indrukwekkende moment in het leven begrijpen.
Lees meer bij babytjes.nl/babytjesnieuws

Moederpop is zwangere pop

Er zijn twee poppen van Frida Tierchen te koop

  1. een moederpop met dikke buik  (prikkeltje.nl)
  2. een moeder met een pasgeboren baby in draagdoek (prikkeltje.nl)

Deze pop heeft net een kindje gekregen! Ze wikkelt haar kindje net als mama in de draagdoek en zo kunnen ze samen overal naartoe. De pop maakt het mogelijk om op je eigen manier een paar van de meest indrukwekkende momenten in een (kinder)leven na te spelen. Een moeder kan haar oudere dochtertje bijvoorbeeld laten zien “hoe het straks zal zijn” en als het broertje of zusje is geboren, kan het meisje haar eigen baby knuffelen en laten dragen. Elk exemplaar is handgemaakt en dus uniek en komt met een eigen boekje waarop een uniek handgeschreven serienummer staat, naast een wasinstructie en een beschrijving van de pop. In aanmerking komen alleen de beste kwaliteit (biologische) stoffen, die bovendien goed schoon te maken zijn, veelal katoen en wol.  De pop is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Prikkeltje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com