U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Valentijnsdag en welke bloemen cadeau geven

Valentijnsdag en welke bloemen cadeau geven

Geschreven door Elenea
BRON: listwallpapers.com/wp-content

BRON: listwallpapers.com/wp-content

Valentijnsdag en welke bloemen kan je cadeau geven. Hier vind je tips voor mannen met ‘Dé bloementrends voor Valentijnsdag’.
Nog eventjes en het is weer zover: Valentijnsdag. En dat betekent natuurlijk een mooie bos rozen of bloemen voor jouw partner.  Speciaal voor de heren een viertal trends voor de komende Valentijn op een rijtje, want je vrouw of vriendin verdient niets beter dan het beste.

Valentijnsdag en welke bloemen cadeau geven

 1. lange rode rozen op valentijnsdag en moederdagRode rozen
  Nee, ook dit jaar is er geen ontsnappen aan de roze rozen. Een valentijnsroos of boeket is ook in 2014 het ultieme cadeau om te geven. Grote boeketten zijn iets minder populair, maar de enkele roos in combinatie met een cadeau of luxe verpakking zal dit jaar het meest gegeven cadeau zijn. Een mooi voorbeeld is dit Valentijnsboeket van lange rode rozen.
 2. Een gedicht mag niet ontbreken
  Waar een klein kaartje in 2013 nog voldoende is, mag in 2014 een gedicht niet ontbreken. Een extra inspanning die natuurlijk ook gewaardeerd wordt. Voor heren die geen dichttalent hebben, is er geen nood aan de man. Er zijn voldoende websites waar je mooie gedichten kunt vinden zoals gedichtenstad.
 3. Tulpen; het alternatief voor rozen
  Is je vriendin of vrouw geen liefhebber van rozen? Dat kan natuurlijk, gelukkig is er een oplossing. De tulpen zijn in het voorjaar volop verkrijgbaar in diverse kleuren. Natuurlijk ook in het rood, de kleur van de liefde.
 4. Bloemen in combinatie met een cadeau
  Bloemen worden steeds vaker gegeven in combinatie met een ander cadeau. Waar rozen naar enkele weken verwelken,  is een blijvend cadeau hierop een leuke aanvulling. Hierbij kan je denken aan een mooie vaas of een knuffel.  Maar ook kun je een mooie tekening van de kinderen in één pakket geven.

Wij hopen dat we hierbij alle mannen leuke inspiratie kunnen geven én ook alle dames met een a-romantische man in Nederland te helpen, stuur gewoon dit artikel naar hem door als hint…….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com