U bevindt zich hier: Home » eropuit » Wandelen en museum in Giethoorn

Wandelen en museum in Giethoorn

Geschreven door Elenea

giethoornWandelen en museum zijn dé items voor een rustig dagje uit voor jong en oud, buiten het toeristenseizoen. Uitermate geschikt daarvoor is Giethoorn, het Venetie van het noorden, een aanrader. In dit bezienswaardige dorp, sinds 1280, wandel je over houten bruggetjes, langs sloten en via smalle paden langs monumentale panden.
Tijdens de wandeling bezoek je het museum De Oude Aarde, met een bijzondere collectie oude fossielen, edelstenen en mineralen en met een UV-afdeling, waar je in het donker de verbazingwekkende kleuren van de mineralen kunt bewonderen. Voor jong en oud de moeite waard.

Wandelen en museum en keuze wandelroutes

Museum De Oude Aarde

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com