U bevindt zich hier: Home » buitenland » Frankrijk is hét vakantieland van de wereld

Frankrijk is hét vakantieland van de wereld

Geschreven door Elenea

Frankrijk het vakantieland 1Frankrijk is wederom het meest populaire vakantieland van de wereld. Welgeteld verwelkomen de 66 miljoen Fransen zo’n 83 miljoen toeristen over de gehele wereld, die samen meer dan 39,4 miljard euro uitgeven tijdens hun vakantie(2013). Dat is 7 procent van het bruto binnenlands product.

Frankrijk is hét vakantieland

vakantielandVakantiehuizen-Frankrijk.nl geeft aan dat La douce France al jaren het meest populaire vakantieland van de wereld is maar dat de gemiddelde uitgave per toerist een stuk lager ligt dan bij nummer 2 vakantieland de VS. In de Verenigde Staten geven toeristen namelijk gemiddeld €1.387 en in La douce France slechts € 480 uit tijdens hun vakantie.

Waarom Frankrijk?

Omdat het een een waanzinnig vakantieland is met een gevarieerd landschap, een goede keuken, prachtige kusten aan twee zeeën, mooie rivieren en heeft een heerlijk klimaat. Dit allemaal maakt La douce France het perfecte vakantieland. Ook de Nederlanders zijn dol op de Franse cultuur.

De veelzijdigheid van is ook goed terug te zien in de toeristen accommodaties. Frankrijk heeft ongelooflijk veel campings, bungalows, bed & breakfasts, vakantiehuizen, vakantievilla’s, hotels en vakantieparken in alle soorten prijsklassen. Dit maakt dit land  toegankelijk voor zowel de prijsbewuste backpacker als de comfort waarderende luxe toerist.

Frankrijk vakantieland 1

De hele top 5 vakantielanden in wereld
1. Frankrijk
2. VS
3. China
4. Spanje
5. Italië

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com