U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Persoonlijk t-shirt voor kinderen ontwerpen

Persoonlijk t-shirt voor kinderen ontwerpen

Geschreven door Elenea

persoonlijk tshirt voor kinderen ontwerpen en bestellenPersoonlijk t-shirt voor kinderen ontwerpen, omdat je niet altijd wil dat je kinderen lopen in kleding die iedereen al  hebben. Heel makkelijk kun je een (kinder) t-shirt (of ander kledingstuk) ontwerpen met een uniek design. Omdat je zowel de voor- als de achterkant en de mouwen kunt laten bedrukken, kun je alle kanten uit.

persoonlijk tshirt voor kinderen ontwerpen en bestellen 1Wij hebben de T-shirts samen met onze tweeling ontworpen en ze zijn helemaal naar tevredenheid van de kinderen. Super trots en na het samen bestellen waren ze snel in huis.

Wij gebruikten afbeeldingen op de popcorn verpakking. Daar hebben we zelf een foto van gemaakt en zie ….. het resultaat mag er zijn.
foto op t-shirt van popcorn verpakking

Persoonlijk t-shirt voor jong en oud

persoonlijk tshirt voor kinderen ontwerpen en bestellen 3Een t-shirt bedrukken omdat je hiermee de persoonlijke keuze van jouw kind kunt toepassen door een bijzondere tekst of een mooie foto. Ook voor anderen is een bedrukt t-shirt leuk, bijvoorbeeld als cadeau voor een bijzondere dag van je kind(eren), beste vriend(in) of opa / oma. Kleding bedrukken kan voor zowel heren, dames als kinderen en het is zelfs mogelijk sportkleding te laten bedrukken.
Wat tips om ervoor te zorgen dat kleding zodanig bedrukt wordt dat jij of iemand anders het met veel plezier zult dragen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com