U bevindt zich hier: Home » hobby » Bouwplaat Anne Frankhuis

Bouwplaat Anne Frankhuis

Geschreven door Elenea

bouwplaat anne frankhuisBouwplaat Anne Frankhuis is een mooi item om het verhaal over de 2e wereldoorlog al knippend, vouwen en plakkend te vertellen aan de kinderen (vanaf 10 jaar) en samen te bespreken. Bouwpakket Anne Frank Huis  is Nederlands en kost € 18,50. Het huis is een monument ter gedachtenis aan Anne Frank en haar familie.
Anne Frank was een uit Duitsland afkomstig Joods meisje dat bekend is geworden door het dagboek dat ze schreef tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen ze ondergedoken zat in Amsterdam. Zij stierf hoogstwaarschijnlijk aan uitputting in het concentratiekamp Bergen-Belsen.

Bouwplaat Anne Frankhuis

bouwplaat anne frankhuis en museumHoe is het voorhuis met het Achterhuis verbonden? Waar bevond zich het bedrijf van Anne Franks vader? Waar hielden de onderduikers zich precies schuil? En vanuit welk raam kon Anne Frank de kastanjeboom zien? Op deze en andere vragen krijg je al doende antwoord met het nieuwe historische bouwpakket van Prinsengracht 263. Een brochure met bouwinstructies en achtergrondinformatie over de onderduikperiode, de onderduikers en de helpers maakt deel uit van het pakket.

Uiteraard bezoek je het Anne Frank museum aan de Prinsengracht in Amsterdam.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com