Gerelateerde artikelen

  • Surrealistisch tekenen en schilderen tips Surrealistisch tekenen en schilderen tips
  • Stilleven tekenen en schilderen tips Stilleven tekenen en schilderen tips
  • Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie
  • Schilderen met plamuurmes tips en trucs Schilderen met plamuurmes tips en trucs
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Tomaten paprikasoep snel recept Tomaten paprikasoep snel recept
moeders

Opvoeden doe je ook met elkaar

BRON: latoro.com/wallpapers
BRON: latoro.com/wallpapers

Opvoeden is niet altijd makkelijk. Twijfels kunnen soms de overhand nemen. Iedereen zit wel eens met vragen over de opvoeding. Hulp vragen wordt soms nog gezien als een brevet van onvermogen. Dat is volledige onzin natuurlijk, voor de gekste zaken wordt tegenwoordig hulp gezocht, dus ook voor het opvoeden.

Opvoeden tot zelfstandigheid

Opvoeden is een proces waarin het kind wordt gevormd naar de normen en waarden van de ouders/verzorgenden en dus de voornaamste normen en waarden van de samenleving waarin wij leven.
Opvoeden is het kind brengen tot zelfstandigheid en zorgdragen dat het mondig wordt, zodat het kind bekwaam, moreel en betrouwbaar kan deelnemen aan de samenleving.

Opvoeden doe je ook met elkaar

De opvoeddesk biedt ouders ondersteuning bij de ontwikkeling en het gedrag van en de omgang met hun kinderen. Je kunt er terecht voor praktische hulp bij opvoedvragen en schoolproblemen. Ze werken zonder wachtlijsten en zonder verwijsbrief van de huisarts. De opvoeddesk is gespecialiseerd in alledaagse opvoedingsvragen en  problemen voor kinderen van 0-18 jaar, opvoeden van baby t/m puber.

“Soms loopt het even anders, maak je je zorgen of ben je op zoek naar nieuwe opvoedinspiratie. Dan kun je snel bij de opvoeddesk terecht. Bel 035 695 7020 voor een afspraak. Het team bestaat uit (GZ-)psychologen en pedagogen.”

BRON: willingwaystoday.willingways.org
BRON: willingwaystoday.willingways.org