U bevindt zich hier: Home » hobby » Wandschilderen leren van beeldend kunstenaar

Wandschilderen leren van beeldend kunstenaar

Geschreven door Elenea

muurschilderen lerenWandschilderen en muurschilderen van trompe l’oeil is een artistiek kunstwerkje. Catherine Gathier is een veelzijdige beeldend kunstenares uit Vianen die zich heeft gespecialiseerd in het schilderen van portretten en wandschilderingen. In haar diverse workshops worden de geheimen van het wandschilderen en acrylverftechnieken uit de doeken gedaan.

Wandschilderen zelf leren

Muurschilderingen, wandschildering, trompe l’oeil, deze toepassing van de schilderkunst is zo oud is als de weg naar Rome. Er zijn vele mogelijkheden om een muurschildering te realiseren. Direct op de muur, op doek, op een garagedeur of geschilderd op een (verhuisbare) plaat van (voorbehandeld) hout, kortom je kunt alle kanten op en er is voor elke ruimte een “schildering op maat”.
Wil je zélf leren hoe een muurschildering wordt opgezet en uitgewerkt, kijk dan eens onder de rubriek workshop en Cursus

Origineel is het “receptiedoek”! Je geeft een wel heel bijzondere toets aan je receptie door het receptieboek te vervangen door het receptiedoek. Een bijdrage van alle genodigden (samen met de “finishing touch” van Catherine) geven een bijzondere herinnering aan een mooie avond of een leuke dag. Ze verzorgt ook workshops voor groepen.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Catherine Gathier december 6, 2005 - 11:25 am

Goedemorgen Elenea,
Wat een leuke site heb jij zeg!
Zeker iets waar je wel een uurtje op zoek kunt brengen. Wat leuk dat je ook reklame maakt voor de workshop wandschilderen. Ik moet zeggen dat er veel op m’n site gekeken wordt via jouw web-log (zie ik op mijn teller) ik zal een link terug vermelden naar je site. Welke titel moet ik die meegeven?
Ik heb overigens het nieuwe voorjaars-workshop rooster . ( portret, wandschildering, bloemen in Acryl, boetseren) ge-upload!

Reageer
Elenea december 7, 2005 - 12:37 am

@Catherine. Dank voor je leuke reactie en fijn om te horen dat veel van mijn bezoekers jouw site bezoeken. Het is ook een waar genoegen om je muurschilderingen te bekijken. Ik heb je een mail gestuurd met de informatie waar je naar vraagt.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com