U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Zwangerschap aftelkalender voor broertje en zusje

Zwangerschap aftelkalender voor broertje en zusje

Geschreven door Elenea
zwangerschap aftelkalender kopenZwangerschap aftelkalender voor broertjes en zusjes. Kinderen kunnen steeds tijdens de zwangerschap vragen: „Mama, hoe lang nog?” Deze veelgestelde vraag houdt broertjes en zusjes net zo bezig als de aanstaande ouders zelf. Week voor week aftellen en samen praten over de baby die komt: dat kan vanaf nu met de Aftelkalender voor broertjes en zusjes.

Zwangerschap aftelkalender bestellen

Aanstaande grote broertjes of zusjes zijn misschien nog wel nieuwsgieriger naar de baby dan jij. Ze zitten vol vragen. Maar waar zijn de antwoorden? Deze kalender geeft kinderen wekelijks informatie over de baby in de buik. Daarnaast staan er opdrachten in om samen te maken ter voorbereiding op de komst van de baby. Zodat de baby later kan lezen hoe welkom hij of zij was!
Freelance journaliste Hester Zitvast schreef de kalender tijdens haar derde zwangerschap. Het idee kwam van dochter Floortje (9). Zij kon niet wachten tot de baby er was. Een briljant idee van een kind, naar de behoefte van een kind.
De kalender bevat volop informatie over de zwangerschap van week tot week en is verkrijgbaar voor € 14,95 bij “zwangerschaps-aftelkalender” bestellen.
aftelkalender zwangerschap

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com