U bevindt zich hier: Home » beurzen en Events » Artistieke handen is kunst van amateurs

Artistieke handen is kunst van amateurs

Geschreven door Elenea

artistieken handen is kopen en verkopenArtistieke Handen heeft jaarlijks veel voor de liefhebber. Een dag voor jong en oud, waarop alles te zien is wat Artistiek Nederland te bieden heeft. De kunst die getoond wordt is absoluut uniek en kan (vaak tegen kostprijs) aangeschaft worden. Het tentoonstellen en verkopen van o.a. keramiek, tiffany, siersmeedwerk, glaskunst, tekeningen, aquarellen, houtsnijwerk, patchwork, droogbloemen, sieraden en nog heel veel meer prachtige artistieke disciplines. Dit alles is vertegenwoordigd op deze meest creatieve manifestatie van het jaar.

Artistieke handen is kopen en kiezen

Daarnaast vormen diverse stands van fabrikanten en leveranciers van diverse hobbymaterialen een mogelijkheid om zelf met een creatieve hobby te beginnen.
Klik voor de datum en voor meer informatie op artistiekehanden.nl

artistieke handen

Op zondag 30 maart 2014 wordt in de Hanzehal in Zutphen voor de eerste keer de beurs Artistieke Handen georganiseerd.
Nederland is “uniek in de wereld” als het gaat om artisticiteit en creativiteit van de bevolking. Duizenden mensen besteden hun vrije tijd aan een hobby. Dat leidde in 1983 tot het oprichten van de Artistieke Handen beurs. Een beurs waarop al deze mensen hun Artistieke uitingen aan een groot publiek konden tonen. Een beurs die van meet af aan aansloeg bij de deelnemers en het bezoekende publiek.
De formule van de beurs is er dan ook op gericht om iedereen die komt een aangename, gezellige en sfeervolle dag te bezorgen. Dat de beurs is geslaagd blijkt wel uit de vele bezoekers die zij telkenmale weer op de been weet te brengen.
Voor de deelnemers is Artistieke Handen de ideale plaats om buiten de familie- en vriendenkring te laten zien wat zij waard zijn. Bovendien ontmoeten zij er collega-kunstenaars waarmee zij, in een amicale sfeer, ideeën uitwisselen. Ook mogen zij tijdens de beurs hun gemaakte kunstwerken te koop aanbieden. Op voorwaarde dat het echte kunst is en geen seriewerk. Een regel waaraan ze zich maar al te graag houden, al is het maar om hun goede naam en die van hun collega’s hoog te houden.
Voor veel amateur-kunstenaars is dit de ideale manier hun dierbare hobby uit te kunnen oefenen. Op zo’n evenement komen nu eenmaal veel bezoekers. Een uitstekende graadmeter voor het niveau waarop je als creatief hobbyist bezig bent. Vindt men je werkstukken mooi dan is er altijd wel iemand die iets wil kopen. De verkoop van amateurkunst is er om weer financiële middelen te genereren om nieuwe materialen en gereedschappen aan te kunnen schaffen.
Wie bij Artistieke Handen iets aanschaft voor thuis of om cadeau te geven, die is verzekerd van een uniek werk, waarvan er maar één bestaat. Er is geen galerie ter wereld die zoveel variatie aan kunst in huis heeft; keramiek, sieraden, zelfgemaakte hoeden, schilderijen, kunstwerkjes van glas, handgebonden boeken, gevilte wolartikelen en nog veel meer. Ook zijn er diverse demonstraties en workshops.
Om zelf aan de slag te gaan zijn op de beurs Artistieke Handen in de Hanzehal uiteraard ook stands aanwezig met hobbymaterialen voor o.a. (3D)Kaarten, sieraden, scrapbooken, stempelen, ponsen, breien, naaien, beren maken, decopatch, mozaïeken, etc.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com