U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Boxkleed is uniek als geboortekleed

Boxkleed is uniek als geboortekleed

Geschreven door Elenea

Boxkleed als geboortekleed lijkt mij best een leuk cadeau om te krijgen of cadeau te geven bij de geboorte van een kind. Unieke, handgemaakte geboortekleden gebaseerd op de geboortehoroscoop van een kind. Naast de personalia wordt ook een gedeelte van de geboortehoroscoop (zon- & maanteken, ascendant) op het kleed aangebracht.

Boxkleed en meer

De kleden zijn multifunctioneel: afhankelijk van het gekozen formaat, fungeren ze prima als speel- c.q. boxkleed, deken of bijvoorbeeld picknickplaid. In alle gevallen houd je altijd een leuke herinnering aan een speciaal moment over. Maar welk product je ook kiest, er wordt altijd een ingebonden exemplaar van de volledige geboortehoroscoop -uiteraard in het Nederlands- meegeleverd; op zichzelf al leuk en interessant om te lezen.
En er is meer mogelijk bij geboortekleed.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com