U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Oplossing voor platte of ingetrokken tepels

Oplossing voor platte of ingetrokken tepels

Geschreven door Elenea

oplossing voor ingetrokken tepelsOplossing voor platte of ingetrokken tepels kunnen problemen opleveren voor vrouwen die borstvoeding willen geven. Deze tip kreeg ik van een enthousiaste bezoekster (ik had er nog niet van gehoord): Platte of ingetrokken tepels. De Niplette, uitgevonden door een plastisch chirurg, zorgt voor een blijvende remedie.

Door middel van zachte zuiging trekt de Niplette de tepel naar buiten, een klein kunststof bekertje dat op een vingerhoed lijkt.

Oplossing is de Niplette

De Niplette is een eenvoudig en pijnloos hulpmiddel dat vrouwen van alle leeftijden kunnen gebruiken om omgekeerde of ingetrokken tepels te corrigeren. Met behulp van zuigkracht worden de melkkanalen voorzichtig en geleidelijk uitgerekt. Het hulpmiddel kan onzichtbaar in de beha worden geplaatst en na 1 tot 3 maanden continu gebruik (8 uur per dag) kan de aandoening permanent zijn gecorrigeerd.
Als de Niplette doorlopend gedragen wordt is de tepel al na enkele weken blijvend gecorrigeerd.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

heidje november 13, 2005 - 9:36 pm

Ik heb de niplette nu 3 weken gebruikt en het resultaat mag er wezen! Wel heb ik het ‘s-nachts gebruikt en er ‘huidvriendelijke’ tape om gebruik (anders laat het los).
Heb het puur uit cosmetisch oogpunt gebruikt en niet voor borstvoeding (daarvoor kwam deze grandioze oplossing helaas 5 jaar te laat)

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com