Gerelateerde artikelen

  • Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas
  • Wespen voorkomen in glas of schaal Wespen voorkomen in glas of schaal
  • Origineel sieraad zijn de vergulde nietjes Origineel sieraad zijn de vergulde nietjes
  • Portemonnee van plastic draagtas Portemonnee van plastic draagtas
  • Kookschort met persoonlijke touch Kookschort met persoonlijke touch
  • Waszak met naam op kinderkamer is handig Waszak met naam op kinderkamer is handig
moeders

Moederdag cadeau is originele iPhone case

iPhone cases origineel en persoonlijkGeef moeder met Moederdag een originele iPhone case of hoes, die je ook nog eens kan personaliseren. Een super leuk cadeau voor Moederdag. Kleurige cases met bijzondere quotes die er voor zorgen dat elke mama zich bijzonder voelt. En dat niet alleen 1 dag in het jaar. Maar elke keer als ze de telefoon gebruikt.

11 mei 2014 is het weer moederdag. De dag in het jaar waarop we alle mama’s extra verwennen. Maar waarom zou je de liefste mama van de wereld maar 1 dag in ‘t jaar een geliefd gevoel geven? De mooie quotes op de fris gekleurde iPhone cases geven mama’s elke dag een bijzonder gevoel!

  • “Liefs je dochters”
  • ”Liefs Maaike”

Deze speciale iPhone cases voor Moederdag zijn online te bestellen. Tijdens het bestelproces geef je in een handomdraai nog een persoonlijke touch aan het ontwerp: met je eigen naam of een andere korte tekst op de case maak je het tot een extra persoonlijk en bijzonder cadeau.

Gratis wallpaper
Bij elke iPhone case hoort een gratis bijpassende wallpaper. Deze wallpaper kun je los aanvragen via de website van Studio117. Maar ga je voor een compleet frisse look van je moeders (of je eigen!) iPhone? Dan bestel je natuurlijk de case en de wallpaper in één set!