U bevindt zich hier: Home » eropuit » Met de kinderen naar de boerderij

Met de kinderen naar de boerderij

Geschreven door Elenea

met de kinderen naar de boerderijIeder jaar staat de maand juni in het teken van “Lekker naar de boer”. Je maakt een leerzaam dagje uit met de kids bij biologische boeren en tuinders. Onderweg proef je van de biologische snacks, je kan biologisch shoppen en als het even meezit zelfs groente en fruit plukken of op de boerenkar meerijden.
Voor meer informatie surf je naar lekkernaardeboer.nl

  • Fietsroutes naar de boer
  • Zoek een boerderij of meerdere bij jou in de buurt of in de buurt van je vakantieadres
  • In de nostalgische kaasboerderij (+ broodbakkerij) De Hooiberg bak je samen met de bakker broodjes. Dit zelfgebakken broodje beleg je met de ambachtelijke boerenkaas en daarbij drink je een heerlijk kopje koffie, thee of een glas verse melk. Je bezoekt de kaasmakerij en je neemt een kijkje bij de melkkoeien. Wel even reserveren, dus surf naar kaasboerderijbladel.nl

met de kinderen naar de boerderij 2

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com