U bevindt zich hier: Home » huishouden » Eitje pocheren, makkie

Eitje pocheren, makkie

Geschreven door Elenea

ei pocheren - makkieEitje pocheren doe je door het zonder schaal in kokend water te garen, waarbij het eigeel vloeibaar moet blijven en de dooier heel. Het is heerlijk op bijvoorbeeld steak tartare of op asperges.
Alleen jammer dat het vaak mislukt. Er zijn tips om met twee lepels of een plastic zakje aan de slag te gaan en je kent vast ook de methode waarbij je een draaiklok in je pan met water creëert en dan daar het ei in breekt……………..

Eitje pocheren, makkie

Maar de oplossing is nu te koop. Met een handig bakje van Cuisipro is pocheren van één ei of twee eitjes een eitje (makkie…..).
Bestellen en kopen doe je bij kookingskookwinkelweert.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com