Gerelateerde artikelen

  • Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken
  • Gratis patroon peuter luierbroekje Gratis patroon peuter luierbroekje
  • Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken
  • Caramel toffees maken met kinderen en dit recept Caramel toffees maken met kinderen en dit recept
  • Patat Pizza Pannenkoek feestje organiseren Patat Pizza Pannenkoek feestje organiseren
  • Beeldhouwen kinderfeestje thuis organiseren Beeldhouwen kinderfeestje thuis organiseren
eropuit

Dagje uit op luchthaven Airport Schiphol

Dagje uit op luchthaven Airport SchipholDagje uit op luchthaven Airport Schiphol. Weet je dat Schiphol is uitgegroeid tot een heuse stad. Tijdens een dagje Schiphol bezoek je het hart van de luchthaven. Reis er naar toe met het openbaar vervoer. Auto parkeren kost flink wat euro’s.

Dagje uit op luchthaven Airport Schiphol

Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven van Europa. Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Meer dan voldoende parkeerplaatsen, waar je wel wat voor moet betalen. Maar het is zeker de moeite waard.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie:

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?