U bevindt zich hier: Home » eropuit » Dagje uit op luchthaven Airport Schiphol

Dagje uit op luchthaven Airport Schiphol

Geschreven door Elenea

Dagje uit op luchthaven Airport SchipholDagje uit op luchthaven Airport Schiphol. Weet je dat Schiphol is uitgegroeid tot een heuse stad. Tijdens een dagje Schiphol bezoek je het hart van de luchthaven. Reis er naar toe met het openbaar vervoer. Auto parkeren kost flink wat euro’s.

Dagje uit op luchthaven Airport Schiphol

Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven van Europa. Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Meer dan voldoende parkeerplaatsen, waar je wel wat voor moet betalen. Maar het is zeker de moeite waard.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com