U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Workshop roofvogel op je arm

Workshop roofvogel op je arm

Geschreven door Elenea

roofvogel op je arm workshopAltijd al willen weten hoe het toegaat bij een valkerij, dan is dit je kans. Tijdens de Roofvogelworkshop van Flying Emotion ga je mee op een tijdreis door de wereld van de valkerij. De workshop is ook geschikt voor kinderen.
Jachthonden laten zien hoe ze nepwild opsporen, zelfs in het water! Tussendoor een versnapering. Alles in het Natuurgebied De Groene Heuvels, vlakbij Nijmegen.
Voor meer informatie en reserveren surf je naar flyingemotion.nl

Valkenier Flying Emotion verzorgt unieke en exclusieve arrangementen in combinatie met roofvogel workshops en jachthonden workshops. Tijdens deze workshops kom je oog in oog te staan met buizerds en uilen, en geniet je van onze jachthonden. Je bent echt lekker een dag buiten: je fotografeert roofvogels en struint in de uiterwaarden.

Tijdens de arrangementen geniet je bovendien van heerlijke Bourgondische lunches en diners.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Rob van Dipten februari 15, 2010 - 1:38 pm

Telegraaf: do 28 jan 2010, 12:12

Lezerstip: Tussen de gangen door
AMSTERDAM – Annemie Lauvenberg mailde ons een goede tip met een prachtige foto. Een welverdiende winnaar van deze Lezerstip van de Week.

„We zijn naar een workshop Valkerij lounge geweest in Brasserie De Hompesche Molen in Stevensweert. Onder het genot van een 5-gangendiner ga je tussen de gangen door met de roofvogels ’werken’. Rob van Dipten loodst je enthousiast door de wetenswaardigheden van de valkerij. Al met al een heel leuke middag waar we een dikke 4 uur bezig zijn geweest. Een aparte gewaarwording met machtige vogels en heerlijk eten.
De foto heb ik aan de overkant van de brasserie genomen. Je hoeft je hier niet te vervelen; dit gebied De Grensmaas is erg uitgebreid en je vindt hier de op de foto getoonde konikpaarden. Het zijn half wilde paarden die op diverse gebieden in Nederland zijn uitgezet samen met de gallowayrunderen. Een mooie dag met ’s morgens een wandeling en ’s middags de workshop.”
Info: http://www.valkenieren.nl/valkerij_lounge.htm

Reageer
Rob van Dipten februari 15, 2010 - 1:38 pm

Telegraaf: do 28 jan 2010, 12:12

Lezerstip: Tussen de gangen door
AMSTERDAM – Annemie Lauvenberg mailde ons een goede tip met een prachtige foto. Een welverdiende winnaar van deze Lezerstip van de Week.

„We zijn naar een workshop Valkerij lounge geweest in Brasserie De Hompesche Molen in Stevensweert. Onder het genot van een 5-gangendiner ga je tussen de gangen door met de roofvogels ’werken’. Rob van Dipten loodst je enthousiast door de wetenswaardigheden van de valkerij. Al met al een heel leuke middag waar we een dikke 4 uur bezig zijn geweest. Een aparte gewaarwording met machtige vogels en heerlijk eten.
De foto heb ik aan de overkant van de brasserie genomen. Je hoeft je hier niet te vervelen; dit gebied De Grensmaas is erg uitgebreid en je vindt hier de op de foto getoonde konikpaarden. Het zijn half wilde paarden die op diverse gebieden in Nederland zijn uitgezet samen met de gallowayrunderen. Een mooie dag met ’s morgens een wandeling en ’s middags de workshop.”
Info: http://www.valkenieren.nl/valkerij_lounge.htm

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com