Gerelateerde artikelen

  • Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas
  • Tasje voor kleine meisjes maken met werktuitleg Tasje voor kleine meisjes maken met werktuitleg
  • Handtas versieren met bungelend versiersel Handtas versieren met bungelend versiersel
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Patroon rugzak haken en voeren met stof Patroon rugzak haken en voeren met stof
  • Haakpatroon van vlinder en insecten Haakpatroon van vlinder en insecten
moeders

Leuke tassen voor paarden meisjes

zebra-trends-kindertas-schooltas-canvas-rood-oranje-met-paardVeel meisjes houden van paarden. Dat was vroeger al toen de mama’s van nu jong waren en dat is nog steeds zo. Wat nieuw is echter, is dat het hippe merk Zebra Trends een prachtige collectie tassen met paarden heeft uitgebracht. Heb jij dus ook zo’n paarden freak thuis? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar de mooie paarden tassen in hun collectie.

Er zijn twee varianten te krijgen: met één paard of met een moederpaard met veulen. Deze tassen zijn allemaal uitgevoerd in een goede kwaliteit en hebben een flap met glanzend materiaal en paardjes in glitter uitvoering. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, dus keuze genoeg! De zilveren tas met het blauwe paard vonden we al erg leuk, maar ook het roze paardentasje of een variant met veulentje erbij vallen bij ons erg in de smaak. Deze leuke meisjestassen zijn ook erg leuk om cadeau te doen!

Dus op zoek naar een leuk cadeau voor een echt “paardenmeisje”? Of is je eigen dochter gek op paarden? Kijk dan meteen op Hippebeestjes.nl voor deze mooie kindertassens!

zebra-trends-kindertas-schooltas-canvas-a4-zilver-met-paard-en-veulenzebra-trends-kindertas-schooltas-paard-pink