U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Open Boerderijdagen jaarlijks evenement

Open Boerderijdagen jaarlijks evenement

Geschreven door Elenea

20140530 Campina Open Boederijdag afbeelding 2Open Boerderijdagen vinden jaarlijks plaats tijdens het Hemelvaartweekend en op Tweede Pinksterdag. Het zijn de  landelijke Campina Open Boerderijdagen. Tijdens deze boerderijdagen openen Friesland Campina melkveehouders door het hele land hun staldeuren voor het publiek.

Open Boerderijdagen

Wil je je kinderen laten ontdekken waar onze melk vandaan komt, hoe een échte boerderij eruit ziet en ze zich laten uitleven op de boerenstormbaan? Kom en laat het ze ontdekken tijdens deze boerderijdagen, want de boer nodigt je uit bij hem op de boerderij.

Voor de deelnemende boeren klik je op zoek-open-boerderijdagen-boeren

20140530 Campina Open Boederijdag afbeelding 3

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com