U bevindt zich hier: Home » eropuit » Een bijzonder dagje uit in Delft

Een bijzonder dagje uit in Delft

Geschreven door Elenea

dagje uit in DelftDe Meester van het Licht, Johannes Vermeer, woonde zijn hele leven in Delft van 1632 tot 1675. Zijn schilderijen zijn wereldwijd verspreid en in Nederland hangen nog maar zeven originelen. In Delft is het hele oeuvre, nagemaakt op ware grootte, te zien in het Vermeer Centrum aan de Voldersgracht, de plek waar Vermeers gilde gehuisvest was. Uiteraard is een bezoek aan dit centrum goed te combineren met andere activiteiten  in Delft, zoals een stadwandeling.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com