Gerelateerde artikelen

  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
  • Stippentechniek voor en met kinderen Stippentechniek voor en met kinderen
  • Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen
moeders

Buggy kopen: kleinste en meest compacte graag!

buggy kopenOuders zijn vaak na de aankoop van een kinderwagen en buggy ontevreden. Oriënteer je dus van tevoren goed en maak een juiste keuze. Belangrijk is dat het kind lekker moet zitten en het belangrijkste is dat het een lichte en makkelijk hanteerbare wagen is.

Top 10 meest compacte buggy’s

De meest compacte buggy’s hebben het kleinste volume wanneer ze ingeklapt zijn. Zoek je een buggy die je op de fiets wil meenemen, of ben je op zoek naar een buggy die heel compact is wanneer deze is opgevouwen, kies dan uit een van de buggy’s in deze top 10 met de meest compacte buggy’s. De buggy die het meest compact is wanneer deze is opgevouwen is bovenaan weergegeven.