U bevindt zich hier: Home » attracties » Kids Marina is attractie voor kinderen

Kids Marina is attractie voor kinderen

Geschreven door Elenea

De grote havenstad Rotterdam heeft een originele attractie voor kinderen. Kinderen kunnen in een miniatuurhaventje zelf even een kapitein zijn van een echte politieboot, brandweerboot, rondvaartboot, containerschip, (roze) cruiseboot of zelfs van een havendienstvaartuig.
Bij Kids Marina mogen kleine kapiteintjes dus zelf bootjes besturen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?