U bevindt zich hier: Home » eropuit » Kleurrijke tuinen bezoeken en open dagen

Kleurrijke tuinen bezoeken en open dagen

Geschreven door Elenea

kwekerij joostenIn de showtuin van Iris- en Hemerocalliskwekerij Joosten kan men genieten van de ruim 1100 soorten Hemerocallis, die in juli voor een overweldigende bloei zorgen. In combinatie met andere vaste planten en sierbomen is deze show tuin een lust voor het oog. Hier kun je zelfs een bloemetje proeven………..

indo sukaIn de tuinen van Bamboe Kwekerij Indo Suka zijn 75 soorten bamboe aangeplant: men kan hier door het bamboebos wandelen of een jungle tour doen. Er is tevens een groot assortiment huis- en tuin-importartikelen uit Indonesië te vinden. Ook is er de mogelijkheid om in te schrijven voor diverse Indonesië rondreizen o.a. naar Bali.

stekkentuinOp het erf en tegen de schuurmuren van De Stekkentuin staan in de zomermaanden bijna alle 200 Stokrozen in vele kleurschakeringen te bloeien. In de tuin vindt men rond de 90 verschillende Hortensia’s: zij toveren de schaduwborders om tot een waar kleurenpalet. Natuurlijk zijn er ook vele andere bijzondere planten, heesters en bomen in deze bijzondere liefhebberstuin te bewonderen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com