Gerelateerde artikelen

  • Buitendouche in de tuin zelf maken Buitendouche in de tuin zelf maken
  • Op klein balkon of terras een zitplek maken Op klein balkon of terras een zitplek maken
  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
  • Insectenhotel maken van stenen en pallets Insectenhotel maken van stenen en pallets
  • Rozen van papier en papieren rozen maken Rozen van papier en papieren rozen maken
  • Bermboeket op tafel met wilde bloemen Bermboeket op tafel met wilde bloemen
eropuit

Kleurrijke tuinen bezoeken en open dagen

kwekerij joostenIn de showtuin van Iris- en Hemerocalliskwekerij Joosten kan men genieten van de ruim 1100 soorten Hemerocallis, die in juli voor een overweldigende bloei zorgen. In combinatie met andere vaste planten en sierbomen is deze show tuin een lust voor het oog. Hier kun je zelfs een bloemetje proeven………..

indo sukaIn de tuinen van Bamboe Kwekerij Indo Suka zijn 75 soorten bamboe aangeplant: men kan hier door het bamboebos wandelen of een jungle tour doen. Er is tevens een groot assortiment huis- en tuin-importartikelen uit Indonesië te vinden. Ook is er de mogelijkheid om in te schrijven voor diverse Indonesië rondreizen o.a. naar Bali.

stekkentuinOp het erf en tegen de schuurmuren van De Stekkentuin staan in de zomermaanden bijna alle 200 Stokrozen in vele kleurschakeringen te bloeien. In de tuin vindt men rond de 90 verschillende Hortensia’s: zij toveren de schaduwborders om tot een waar kleurenpalet. Natuurlijk zijn er ook vele andere bijzondere planten, heesters en bomen in deze bijzondere liefhebberstuin te bewonderen.