U bevindt zich hier: Home » huishouden » Een gezin is organiseren en taken verdelen

Een gezin is organiseren en taken verdelen

Geschreven door Elenea

Hoe kan je het huishouden zodanig organiseren dat de combinatie van werk en zorg voor een gezin mogelijk én plezierig wordt. Door iedereen te betrekken bij het dagelijkse takenpakket, blijft er extra tijd over om van het leven te genieten.

taakverdeling in gezinZie het gezin als een bedrijf. Dat betekent: organiseren, delegeren, taken verdelen, discipline afwisselen met een flexibele houding. Dat klinkt allemaal op het eerste gezicht vrij koel, maar de tijd die je zo overhoudt, kun je besteden aan ontspanning. En dat het werkt, blijkt uit talloze ont-stresste en blije mensen die hun leven echt positief hebben kunnen veranderen.

taakverdeling in gezin 1In het boek “Het gezin als onderneming” laat Mariangeles Nogueras op heldere en inspirerende wijze zien hoe je het gezin positief kunt laten draaien.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com