Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Haakpatroon eendje haken Haakpatroon eendje haken
  • Mini hoge hoed maken voor de jaarwisseling Mini hoge hoed maken voor de jaarwisseling
  • Moderne weefkunst tentoonstelling Moderne weefkunst tentoonstelling
  • Schminkvoorbeelden en hoe schminken Schminkvoorbeelden en hoe schminken
  • Speelgoed voor vogel maken Speelgoed voor vogel maken
moeders

Leerzame puzzels vanaf 4 jaar

Kinderen puzzelen graag en het is nog goed voor hun ontwikkeling. Er zijn nu vier puzzels voor de allerkleinsten:

  • Puzzel Je Lichaam
  • Puzzel Benelux
  • Puzzel Europa
  • Puzzel De Wereld.

Met deze puzzels verkennen kinderen spelenderwijs de wereld en het menselijk lichaam. Kleintjes puzzelen zelfstandig of, nog leuker en leerzamer, samen met hun ouders. De ouders kunnen de landen uit de puzzels tot leven laten komen met mooie verhalen en meer uitleg geven over de functies van het menselijke lichaam. De puzzels stimuleren stuk voor stuk de fijne motoriek en vergoten de topografische kennis en kennis van het menselijk lichaam van de allerjongsten.

puzzel je lichaamPuzzel Je Lichaam

Hoofd, schouders, knie en …? Kinderen leren alles over hun lichaam met Puzzel Je Lichaam. De puzzel bestaat uit 30 stukjes en is dubbelzijdig, met aan de ene kant het lichaam van een meisje en aan de andere kant die van een jongen. Kinderen dokteren alleen of samen met hun ouders uit welk lichaamsdeel waar hoort. Leeftijd: 4+

puzzel beneluxPuzzel Benelux

Met deze 70 stukjes tellende puzzel beleven jonge kinderen een ontdekkingsreis door België, Nederland en Luxemburg. Al puzzelend leren ze de hoofdsteden vinden en komen ze door middel van vrolijke illustraties te weten waar bepaalde plaatsen bekend om staan. Van de schapen op Texel tot de Dom in Utrecht en van de bekende vlaaien uit Limburg tot de Kathedraal in Antwerpen, ze zijn allemaal te vinden op deze puzzel! Leeftijd: 5+

puzzel europaPuzzel Europa

Kinderen vanaf zes jaar ontdekken spelenderwijs Europa met deze puzzel. Met Puzzel Europa zijn alle Europese landen, hoofdsteden, zeeën en toeristische trekpleisters verzameld in één kleurrijke puzzel met 126 stukjes. Kinderen kunnen deze puzzel alleen maken of nog leuker: samen met hun ouders, die hen mooie verhalen vertellen over de landen waar ze al zijn geweest of op vakantie naar toe gaan. Leeftijd: 6+

puzzel de wereldPuzzel De Wereld

Met deze vrolijke puzzel met 37 stukjes gaan jonge kinderen op expeditie naar alle werelddelen. Ze komen al puzzelend van alles te weten over de dieren, gebouwen en mensen van over de hele wereld. Waar wonen de pinguïns? Waar liggen de Piramides? Hoe ziet Europa eruit? Ze ontdekken het allemaal met Puzzel De Wereld! Leeftijd: 4+

Puzzels kopen doe je hier.