U bevindt zich hier: Home » eropuit » Wandelen of fietsen en imker bezoeken

Wandelen of fietsen en imker bezoeken

Geschreven door Elenea

waskaarsen bijenTijdens een fiets- of wandelroute  is de imkerij ’t Schuurtje een oase van rust waar je kunt picknicken of van een boerenlandlunch kunt genieten onder de appelbomen, bij het water, of in een boerenschuur bij de kippen en de geiten. Je kunt er de fijne kneepjes van het kaarsen maken leren, kinderen kunnen er een speurtocht maken en een imkerpak aantrekken. In de winkel kan je allerlei honingproducten en kaarsenmaakbenodigdheden kopen. Dus alle ingredienten voor een gezellig dagje uit met de kids !!!
Klik voor fiets/ of wandelroutes op

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com