U bevindt zich hier: Home » moeders » Clics bouwsysteem is leerzaam speelgoed

Clics bouwsysteem is leerzaam speelgoed

Geschreven door Elenea

clics bouwstenen leerzaam speelgoedMijn (klein)kinderen spelen graag met Clics en het is makkelijk om mee te nemen op vakantie of een dagje uit. Behalve dat het leuk is, stimuleert het ook de ontwikkeling van de fijne motoriek. Verder wordt het logisch denken en het ruimtelijk inzicht vergroot. En dat is altijd positief.
Clics uitzoeken en kopen doe je hier.

Clics speelgoed bestaat uit mooie flexibele bouwblokjes van kunststof in heel veel verschillende kleuren. Door de bijzondere vorm en uitsteeksels “click” je de blokjes aan elkaar. Voor voorbeelden en inspiratie koop je het Clics Bouwplannen Boek! Hierin staan duidelijke stap-voor-stap instructies om mee aan de slag te gaan. Het bouwspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar: Clics!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com