Gerelateerde artikelen

  • Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen
  • Creatief met lege plastic flessen met of zonder dop Creatief met lege plastic flessen met of zonder dop
  • Vlieger maken met grote plastic draagtas Vlieger maken met grote plastic draagtas
  • Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters
  • Simpel snel haakpatroon kindermutsje Simpel snel haakpatroon kindermutsje
  • Wereldbol globe van papier maken Wereldbol globe van papier maken
moeders

Robot knutselen met de Robot Bouw Kit

robot knutselenRobot knutselen met een kant en klaarpakket van Ultra-Ordinaire.com Daar zit alles in wat je nodig hebt om de kinderen zelf een speelgoedrobot te laten maken. Met de Robot Bouw Kit maken handige kinderen zelf de speelgoed robots. De robot heeft een acryl frame dat “gekleed” wordt met papieren kleren, waarvan je de ontwerpen kunt downloaden bij

Robot knutselen en wat is een robot

Een robot is een machine die je kan programmeren en de robot kan daardoor meerdere en verschillende taken uitvoeren. Een robot kan dus voor velerlei toepassingen ingezet worden en door het verwisselen van bijvoorbeeld een grijper, kan de robot van taak veranderen.  Robotica is de wetenschap die zich met het ontwikkelen en bestuderen van robots bezighoudt.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?