U bevindt zich hier: Home » moeders » Robot knutselen met de Robot Bouw Kit

Robot knutselen met de Robot Bouw Kit

Geschreven door Elenea

robot knutselenRobot knutselen met een kant en klaarpakket van Ultra-Ordinaire.com Daar zit alles in wat je nodig hebt om de kinderen zelf een speelgoedrobot te laten maken. Met de Robot Bouw Kit maken handige kinderen zelf de speelgoed robots. De robot heeft een acryl frame dat “gekleed” wordt met papieren kleren, waarvan je de ontwerpen kunt downloaden bij

Robot knutselen en wat is een robot

Een robot is een machine die je kan programmeren en de robot kan daardoor meerdere en verschillende taken uitvoeren. Een robot kan dus voor velerlei toepassingen ingezet worden en door het verwisselen van bijvoorbeeld een grijper, kan de robot van taak veranderen.  Robotica is de wetenschap die zich met het ontwikkelen en bestuderen van robots bezighoudt.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com