U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Winter kinderkleding van Chaos en Order

Winter kinderkleding van Chaos en Order

Geschreven door Elenea

Winter kinderkledingWinter kinderkleding laat je verlangen naar de winter. Het najaar is een prima tijd om je te oriënteren op de komende winterkleding voor kinderen. Het populaire Nederlandse kinderkledingmerk Chaos-and-Order kan niet wachten tot de winter begint. Stoere jurkjes met een heerlijk warme col, behaaglijke hoodies, coole shirts met opvallende prints en speelse rokjes. Natuurlijk met lekker warme, bijpassende kniekousen of leggings met elk been in een andere kleur. Zoals je van Chaos-and-Order gewend bent, vind je in de nieuwe collectie weer veel kleuren, dessins en prints die je eenvoudig kunt combineren. Een wintercollectie die vraagt om spannende sneeuwbalgevechten, lange sleetochten en nagenieten bij de open haard met warme chocolademelk!

Winter kinderkleding

De nieuwe wintercollectie van Chaos-and-Order is speciaal ontworpen voor stoere, coole meiden en jongens die weten wat ze willen. Weg met saaie kleuren en designs. Deze kids gaan voor gave kleuren en opvallende prints; van een hippe, felrode sterrenprint tot speels zebradesign. En, zeker niet onbelangrijk, de kleding kan tegen een stootje en zit ook nog eens heerlijk!

De collectie Chaos-and-Order Fall/Winter 2014 is vanaf medio september verkrijgbaar. Voor meer informatie: www.chaos-and-order.com

winterkleding kinderen 2

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com