U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Kinderregenpak en kinderskipak tegelijk

Kinderregenpak en kinderskipak tegelijk

Geschreven door Elenea

kinderregenpak en kinderskipak tegelijk beer panda pinquin 1Kinderregenpak en kinderskipak in één voor kinderen dubbel plezier, zowel in de regen als in de sneeuw. Door gebruik van slimme materialen kan het gevoerde kinderregenpak ook als skipak worden gebruikt.

Het gevoerde kinderregenpak van Regatta heeft een erg leuk extraatje: een dierengezicht én oortjes op de capuchon. Het pak is ademend en voert een teveel aan warmte af, is windicht en waterafstotend. Ideaal dus voor regenachtig weer! Maar ook tijdens het spelen in de sneeuw of op koude winterdagen is het pak warm en aangenaam.

kinderregenpak en kinderskipak tegelijk beer panda pinquinHet gebruik van Thermo-Guard zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden. Door de waterdichte eigenschappen van het pak, blijft je kind ook bij het spelen, kruipen of zitten in de sneeuw, droog. Het pak bestaat uit één stuk en is gemakkelijk aan en weer uit te trekken door een rits over de gehele lengte. Van de kin tot de enkel kan het pak helemaal open. Zelfs de grootste strubbelaars hebben in no-time hun fleece gevoerde pak aan. Er zit elastiek in de mouwen, broekspijpen en in de taille voor een goede pasvorm. Met de reflecterende bies op de mouwen, is ook aan de veiligheid in de schemer en het donker gedacht.

  • Verkrijgbaar voor kinderen vanaf 6 maanden t/m 5 jaar. (maat 80-110)
  • Er zijn vier verschillende Mudplay pakken: Vos, Pinquin, Uil en Panda.
  • Meer lezen en bestellen bij www.chick-a-dees.nl

Bijpassende wanten en mutsen

De hele serie wordt compleet gemaakt met bijpassende fleece gevoerde wanten en fleece mutsen met ook hier de dierenprint.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com