U bevindt zich hier: Home » actueel » Werkende moeders zijn gezonder

Werkende moeders zijn gezonder

Geschreven door Elenea
Werkende moeders

Bron: www.huffingtonpost.com
eight-habits-of-smart-working-mothers

Werkende moeders, zijn die gezonder dan niet werkende moeders? Als moeders minder gaan werken, kan het zijn dat ze zich steeds gezonder gaan voelen. Dit komt door meer buitenlucht, meer sporten, beter eten (dan in die bedrijfskantines met onweerstaanbare kroketten), maar toch is het tegendeel waar.

“Een baan, een vaste relatie en het moederschap blijken een gezonde combinatie. Huisvrouwen, alleenstaande moeders en kinderloze vrouwen kampen vaker met hun gezondheid. Dat stellen wetenschappers in een in het verleden gepubliceerd rapport. Zij bekeken informatie over de gezondheid van Britten die in 1946 werden geboren. Vrouwen die langere tijd meerdere rollen vervulden, meldden op hun 54e een relatief goede gezondheid, aldus een onderzoekster van het University College in Londen. Huisvrouwen zijn het ongezondst. Ze lijden ook het meest aan overgewicht.”

  • Gelukkig zijn er manieren om de taken van werkende moeders beheersbaar te houden. Er zijn acht gewoonten van slimme werkende moeders, die je kunt lezen bij : huffingtonpost.com/eight-habits-of-smart-working-mothers
  • Er is een website met tips en informatie voor werkende moeders / ouders : tipswerkendeouders.nl
  • Doe er je voordeel mee en zorg in ieder geval voor een goede balans in werk, zorg en tijd voor jezelf…….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com