Gerelateerde artikelen

  • Insecten prepareren is ook een hobby Insecten prepareren is ook een hobby
  • Speldenkussen naaipatroon uit twee vierkantjes Speldenkussen naaipatroon uit twee vierkantjes
  • Trappelzak slaapzak gratis naaipatroon Trappelzak slaapzak gratis naaipatroon
  • Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes
  • Patroon rugzak haken en voeren met stof Patroon rugzak haken en voeren met stof
  • Lamp borduren met borduurpatroon Lamp borduren met borduurpatroon
eropuit

Stoffenbeurs in voor- en najaar

stoffenmarkt

Stoffenbeurs is een walhalla voor mensen die creatief zijn met textiel en stoffen. De grootste stoffenmarkt van Noord Holland is op het  Burg Van Stamplein in Hoofddorp. Het Van Stamplein wordt tijdens deze grootste stoffenmarkt omgetoverd tot een groot stoffenplein, waar ruim honderd stoffenhandelaren groot uitpakken met ieder hun eigen stijl, specialiteit en prijsklasse. De allernieuwste stoffen voor dames- en kindermode en voor interieurs worden gepresenteerd, uiteraard met alle bijbehorende fournituren en accessoires.

Stoffenbeurs in voor- en najaar

Een waar stoffenfeest met een groot en veelzijdig aanbod voor de vele hobbyisten uit heel Nederland. Laat je inspireren tijdens deze veelzijdige en grootste Stoffenmarkt van Noord Holland. Alle liefhebbers voor zelf maak mode mogen dit evenement niet missen, want stoffen in alle stijlen vind je via De Stoffenbeurs!
De toegang is gratis.

De stoffenmarkten van organisator De Stoffenbeurs zijn een begrip in heel Nederland. Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, worden er diverse beurzen en markten georganiseerd. Voor informatie surf je naar stoffenbeurs.nl

stoffenbeurs