U bevindt zich hier: Home » eropuit » Herfstvakantie en Halloween griezelen

Herfstvakantie en Halloween griezelen

Geschreven door Elenea

Herfstvakantie en wat ga je doen? Om te griezelen hoef je bij Dungeon in Amsterdam niet te wachten op Halloween, want daar is het elke dag spannende narigheid. Bultenpest, martelkamers, smerigheid, viespeukerij, donkere schaduwen, Magere Hein, pikkedonker en  ……. toch leuk. Hoe kan het bestaan !!!
Voor de actuele informatie surf je naar the-dungeons.nl/amsterdam

Herfstvakantie en Halloween

Amsterdam Spook organiseert sinds 2000 Halloweenfeesten in Amsterdam. Spook lijdt aan creatieve wanen en morbide obsessies en vindt dat Halloween meer dan één dag moeten duren. Daarom presenteren zij van 29 oktober tot en met 1 november 2014 het 5e jaarlijkse Amsterdam Halloween Festival. Een van de hoogtepunten van het festival is het The Underworld Halloween kostuumfeest op Allerheiligen avond.
Voor het programma met gruwelijk goede evenementen klik je op halloweenamsterdam.com/festival

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com