U bevindt zich hier: Home » eropuit » Natuurpark in Nederland voor jong en oud

Natuurpark in Nederland voor jong en oud

Geschreven door Elenea
landgoedhoenderdaell.nl

landgoedhoenderdaell.nl

Natuurpark in Nederland is een groots opgezette kinderboerderij in Anna Paulowna, onder Den Helder, met een tropische kas en een grote roofvogeltuin in een bosrijke omgeving. Met een elektronisch toegangspasje loop je vrij door het park en gaan de poorten voor je open.

Natuurpark is Nederland

“Landgoed Hoenderdaell is een natuurpark. De bospaden in het park zijn bestraat met graskeien en de grond van de dierenweide en het natuurgebied is onverhard en drassig. Fluisterboot de Swaenenveer en de trein zijn in het weekend onder voorbehoud beschikbaar bij mooi weer. Op het landgoed zijn geen speeltuinen, attracties en eetkraampjes aanwezig. Het is een stil natuurgebied met waar zowel dieren in gevangenschap als in de vrije natuur leven.”
Voor meer informatie surf je naar landgoedhoenderdaell.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com