Gerelateerde artikelen

  • Surrealistisch tekenen en schilderen tips Surrealistisch tekenen en schilderen tips
  • Stilleven tekenen en schilderen tips Stilleven tekenen en schilderen tips
  • Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie
  • Schilderen met plamuurmes tips en trucs Schilderen met plamuurmes tips en trucs
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Tomaten paprikasoep snel recept Tomaten paprikasoep snel recept
eropuit

Natuurpark in Nederland voor jong en oud

landgoedhoenderdaell.nl
landgoedhoenderdaell.nl

Natuurpark in Nederland is een groots opgezette kinderboerderij in Anna Paulowna, onder Den Helder, met een tropische kas en een grote roofvogeltuin in een bosrijke omgeving. Met een elektronisch toegangspasje loop je vrij door het park en gaan de poorten voor je open.

Natuurpark is Nederland

“Landgoed Hoenderdaell is een natuurpark. De bospaden in het park zijn bestraat met graskeien en de grond van de dierenweide en het natuurgebied is onverhard en drassig. Fluisterboot de Swaenenveer en de trein zijn in het weekend onder voorbehoud beschikbaar bij mooi weer. Op het landgoed zijn geen speeltuinen, attracties en eetkraampjes aanwezig. Het is een stil natuurgebied met waar zowel dieren in gevangenschap als in de vrije natuur leven.”
Voor meer informatie surf je naar landgoedhoenderdaell.nl