U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Halloween lampion zelf maken

Halloween lampion zelf maken

Geschreven door Elenea

halloween lampion maken uit melkpakHalloween lampion maken voor als je Trick or Treat langs de deuren gaat. Een lampion maak je als Halloween versiering en om de feeststemming te verhogen. De kinderen maken zelf een lampion en die hang je aan een lampionstok met een batterij-lampje en daarmee kunnen de kids langs de deuren van de Halloween versierde huizen gaan.
Gezien in  : Hallo Jumbo

Halloween lampion zelf maken

  1. Lampion maken van een lege plastic fles
    Neem een lege fles van bijvoorbeeld wasverzachter en spoel die goed schoon en goed laten drogen. Teken er met een zwarte watervaste stift een eng gezicht of spannende figuren op. Maak de dop ook zwart met de stift.  Wikkel een touw om de dop, knoop vast en maak er een lusje aan, zodat je de lampion aan  een lampionstokje kunt hangen.
  2. Lampion maken uit leeg melkpak
    Neem een leeg melkpak en spoel goed schoon en laat goed drogen. Teken met een zwartwatervaste stift er ramen en deuren op. Knip daar vervolgens met een schaar, of snij met een scherp mesje, ramen en deuren uit het pak. Maak de onderkant van het pak open en plak vloeipapier achter de ramen en deuren.|
    Maak bovenin het pak een gaatje om een lusje (kort touwtje met knoop aan de binnenkant) te maken, zodat de lampion aan de lampionstok kan worden opgehangen.
Hallo Jumbo

Hallo Jumbo

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com