U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Krabpaal weg en Krabhuis erin

Krabpaal weg en Krabhuis erin

Geschreven door Elenea

krabhuis voor de poesKrabpaal kan écht niet meer. Wanneer de kat wéér de klauwen zet in je design bank, dan zou je bijna besluiten om een krabpaal te kopen. Maar wacht even !!!!  Doe het niet! Er is iets veel mooiers: een Krabhuis.

Krabpaal weg en krabhuis erin

Katten kruipen graag ergens in en ze zetten graag hun nagels in dingen die daar doorgaans niet voor gemaakt zijn. Beide behoeftes kan je oplossen met het Krabhuis, dat door drie Rotterdamse architecten werd bedacht.
Maar liefst 48 lagen karton houden jouw katje wel even bezig, terwijl zeer ook heerlijk in kan liggen spinnen.

KRABHUIS

Krabhuis wordt in Nederland geproduceerd uit gerecycled karton en wordt in elkaar gezet door mensen met een beperking. Krabhuis is te koop voor 0ngeveer 70 euro en wordt kant en klaar verzonden. Je bestelt het Krabhuis op www.krabhuis.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com