U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Kinderspelletjes en niet alleen maar winnen

Kinderspelletjes en niet alleen maar winnen

Geschreven door Elenea

parado en zoomemo spelletjes voor 4 jaar en ouderKinderspelletjes gaan meestal om het winnen ten koste van je tegenstanders. Er zijn ook coöperatieve spellen, waarbij de spelers niet tégen elkaar, maar mét elkaar kunnen spelen. Het leuke memoryspel ZooMemo en het vrolijke verkleedfestijn Parado zijn twee nieuwe samenwerkingsspellen. Elk spel is een gezamenlijke uitdaging die door de groep als geheel wordt gewonnen of verloren. Zo groeit bij de kinderen een positieve houding van elkaar vooruit helpen en worden spelenderwijs communicatieve en sociale vaardigheden versterkt.

parado en zoomemo spelletjes voor 4 jaar en ouder xxWij hebben de spelletjes gespeeld met een tweeling. Dat was een leuke ervaring. Nu eens met elkaar en niet tegen elkaar. Zeker met een tweeling of broertjes en zusjes zijn dit spelletjes met een happy end………….zonder tranen van de verliezer !!!!

Kinderspelletjes en samen spelen

ZooMemo

deksel Max 2008.inddZooMemo is gebaseerd op het bekende memory-spel, met een paar extra elementen die er een coöperatief spel van maken. De jonge dieren in de dierentuin gaan bij elkaar op bezoek. De spelers zorgen er samen voor dat alle dieren bij hun ouders terug zijn voordat de directeur in de dierentuin arriveert. Maar soms brult de leeuw en dan rennen ze weer allemaal door elkaar! Dan gaan de spelers opnieuw samen op zoek naar de juiste memory-kaartjes. ZooMemo is geschikt voor 1 tot 8 kinderen vanaf 5 jaar.

Parado

deksel Max 2008.inddBij Parado speel je samen een verkleedfeestje na. Elke speler verkleedt een paar kinderen. Welke kleren de kinderen dragen wordt bepaald door kleurendobbelstenen, de accessoires mogen de spelers zelf uitkiezen. Hiermee beleef je samen de grootste lol! Krijgt de voetballende prinses een zonnebril of glijdt ie uit over een bananenschil? De gezamenlijke uitdaging komt aan het eind van het spel: lukt het om alle kinderen te verkleden voordat de bezoekers aangekomen zijn? Zoja, dan volgt een parade van de meest maffe outfits. Parado is geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 4 jaar

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com