U bevindt zich hier: Home » film » Film : The Fault In Our Stars is immens populair

Film : The Fault In Our Stars is immens populair

Geschreven door Elenea

filmtip The Fault In Our StarsFilm The Fault In Our Stars, inmiddels in Nederland immens populaire, is 5 november 2014 uitgekomen op DVD. De film is gebaseerd op de bestseller van John Green en vertelt het inspirerende verhaal over twee verliefde tieners die vechten tegen kanker en bewijst dat het leven niet perfect hoeft te zijn om ware liefde te ervaren.

Film : The Fault In Our Stars

Hazel en Gus beschikken over een cynisch gevoel voor humor en een bijzondere kijk op het leven. Hazel is ongeneeslijk zien en tegen alle verwachtingen in ontmoet ze Gus bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Langzaam maar zeker bloeit er een bijzondere liefde tussen de twee op.
Het boek van John Green stond in Amerika binnen no-time op nummer 1 en verscheen op de New York Times bestseller lijst. Ook in Nederland heeft het boek goed verkocht. De filmeditie van het boek is het best verkopende boek van Nederland geweest. Het tweede boek van John Green, Paper Towns, wordt momenteel ook verfilmd.

De DVD ‘The Fault In Our Stars’ bestellen bij :

FAME Deals, de webshop van FAME Plaza Amsterdam, dé entertainmentwinkel met het grootste muziek- en filmassortiment van Nederland. De webshop bevat altijd 8 scherp geprijsde artikelen. De artikelen in de webshop worden iedere twee weken ververst. Zie je een gewenste cd of dvd niet (meer) in de webshop? Mail dan naar info@fame.nl welke cd of dvd je graag zou willen. Zij kijken graag voor je of het artikel aanwezig is in de winkel of voor je besteld kan worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com