U bevindt zich hier: Home » kinderfeest » Koningsdag en geld verdienen

Koningsdag en geld verdienen

Geschreven door Elenea
Bron: animaatjes.nl

Bron: animaatjes.nl

Koningsdag is bij uitstek geschikt om je oude nog goed te gebruiken spullen te verkopen. Bijna iedereen heeft wel eens op een kleedje gezeten met ‘Koninginnedag’, inmiddels Koningsdag, om oude poppen, boeken, vazen, etc. te verkopen. Al het geld dat dan verdiend werd, werd weer uitgegeven aan andere oude poppen, boeken, maar dan was het toch net weer iets mooier…
Eenmaal vader of moeder geworden, dan vrees ik dat je volgend jaar weer aan de beurt bent om op een kleedje te zitten, maar dan met de kinderen. Volgens mij is het nu niet zo heel anders, maar enkele onderzoekers denken van wel.

  • Koningsdag 2015 is op 27 april. De koninklijke familie gaat naar één gemeente. De eerste Koningsdag ‘nieuwe stijl’ is in Dordrecht.

Koningsdag en geld verdienen

  • “De tijd dat Koninginnedag / Koningsdag een feest van koekhappen en steltlopen was, is voorbij.
    Tegenwoordig zijn kinderen er vooral op uit om geld te verdienen. Kinderen zijn materialistischer geworden dan 15 jaar geleden. En op Koninginnedag nemen ze van de gelegenheid gebruik om hun kunsten te vertonen of hun speelgoed te verkopen. Als het maar wat oplevert. De meerderheid van de kinderen hoopt tien tot vijftig euro op te halen.”
    Bron: www.nu.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com