U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Eigen mode stijl ontwikkelen met dagboek

Eigen mode stijl ontwikkelen met dagboek

Geschreven door Elenea
play.google.com

play.google.com

Eigen mode stijl ontwikkelen met gebruik van een geïllustreerde agenda. Natuurlijk kijk je regelmatig naar de stijl van iconen en van modellen in tijdschriften. Probeer de trends van het moment op jouw eigen manier te  interpreteren, zodat je geen slachtoffer wordt van alle hypes. Misschien is het goed eens terug te denken aan je vroege jeugd, wat jij wel of niet leuk vond en probeer dat in je kledingstijl van nu terug te brengen. eigen mode stijl ontwikkelen met behulp van een dagboekBlijf dus dicht bij jezelf. Laat je bij het winkelen leiden door je eigen smaak en niet door de mening van goedwillende vriendinnen of winkelpersoneel. Ga voor dat kledingstuk dat jij mooi vindt. Als je twijfelt, ga je gewoon naar huis en slaap je er een nachtje over, vind je het de volgende dag nog steeds bij jou passen, dan gewoon aanschaffen.

Eigen mode stijl ontwikkelen

Deze ‘Lieve Fashion Diary’ zit vol mode voor jonge fashionista’s, waarmee je smaak en stijl en je diepste verlangens op modegebied kunt realiseren. Het is een creatief doeboek waarin je jouw favoriete outfits kunt verzamelen en inspirerende collages kunt maken of een lijst van jouw must-haves en nog veel meer!
Bekijk het inkijkexemplaar en ook bestellen kan hier.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com