U bevindt zich hier: Home » hobby » Papier knippen leren is knipkunst leren

Papier knippen leren is knipkunst leren

Geschreven door Elenea
clipartpanda.com

clipartpanda.com

Papier knippen leren en dan langzaamaan steeds mooiere knipkunst maken. Dat is te leren. Met geduld, precisie en doorzetten. Je knipt eenvoudige profielen tot uiteindelijk spectaculaire ragfijne landschappen en composities. Er is geen opleiding of speciaal talent voor nodig. Bij papierknippen gaat het alleen om de buitenste lijn, maar die moet natuurlijk wel kloppen.

 

Papier knippen leren

En dat is een kwestie van goed kijken. Observeer de contouren van mensen, grassprieten, vogels, paarden, huizen, bomen, noem maar op…………. en laat je door jouw observaties inspireren. Eenmaal aan het knippen voel je of je er plezier aan beleeft, waardoor je steeds meer gaat sierknippen en je steeds handiger en soepeler de schaar en het papier hanteert. Ga dus zelf aan de slag.

Met dit boekje : Sierknippen en ponsen kan je beginnen en ervaring op doen. Het lijkt erg moeilijk, maar als je met wat geduld en een goede schaar te werk gaat, kan iedereen hiermee verrassende resultaten bereiken.

Benodigdheden: grote en fijne scherpe schaar, niet te dun papier.

papierknippen sierknippen kunstknippen

 

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Miranda april 8, 2009 - 3:06 pm

Gaaf! Ga de workshop even downloaden voor tijdens een creatieve bui!

Reageer
marry.breur februari 24, 2010 - 9:55 pm

Worden er ook nog cursussen papierknippen gegeven hart. groeten Marry Breur

Reageer
Elenea februari 25, 2010 - 9:18 am

@Marry. Je kunt je vraag stellen bij : http://www.gerlofsmit.com/nl/ en dan te klikken op “contact”.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com