U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Inpakpapier origineel en verrassend

Inpakpapier origineel en verrassend

Geschreven door Elenea

inpakpapier origineel en verrassendInpakpapier, cadeaupapier of geschenkpapier maakt een cadeau extra feestelijk om te geven. Ja zelfs kunststoffolie of gedecoreerd krantenpapier kunnen je cadeau iets persoonlijks en extra feestelijks geven. We kiezen cadeaupapier op kleur en design en voor bepaalde gelegenheden passen we het cadeaupapier aan,  zoals sinterklaas- en kerstpapier.

Inpakpapier origineel en verrassend

Het dubbelzijdige cadeaupapier “Raunchy Wrapping Paper” is bezaaid met lekkere mannen of vrouwen en is per vel te koop. Aan de ene kant lijkt het gewoon cadeaupapier, maar als de gelukkige het cadeau openscheurt, komen al die ‘mooie’ mannen of ‘mooie’ vrouwen tevoorschijn ……………..

Het dubbelzijdige cadeaupapier “Raunchy Wrapping Paper” kopen klik hier.

inpakpapier origineel en verrassend 1

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com