U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Mainstream games voor het hele gezin

Mainstream games voor het hele gezin

Geschreven door Elenea

Wat zijn ‘mainstream games’. Mainstream betekent dat het voor het grote publiek toegankelijk is, dus is het niet te gek of te vreemd, het is gewoon gebruiksvriendelijk en geschikt om met de familie ontspannen te spelen.

Mainstream games voor het hele gezin

  1. MONOPOLY FAMILY FUN PACK monopoly gameVerkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4. Deze voordelige bundel bevat drie verschillende Monopoly-games, die daarnaast ook los verkrijgbaar zijn.
    • Monopoly Plus: het klassieke Monopoly in een levendige 3D-omgeving. Ontdek de karakteristieken van elke buurt en zijn unieke inwoners. Maak het spel spannender door je eigen regels te maken, tijdslimieten toe te voegen en speciale challenges aan te nemen.
    • My Monopoly: met deze uitbreiding voor Monopoly Plus kun je zelf de klassieke en de 3Dborden aanpassen. Kies je eigen straatnamen, voeg foto’s toe en maak met behulp van de gebruiksvriendelijke editing-tool je eigen speelborden!
    • Monopoly Deal: klaar voor een echte uitdaging? Met Monopoly Deal neem je het op tegen vrienden in de huiskamer of online tegen spelers van over de hele wereld. Je smartphone of tablet is daarbij je geheime deck waarin je alle kaarten verborgen houdt voor je tegenstanders.
  2. RISK –  digitaal verkrijgbaar op PS4, Xbox One en vanaf december 2014 digitaal verkrijgbaar op PS3 en Xbox 360 De strijd om wereldheerschappij krijgt nieuwe impulsen met deze moderne variant van het wereldberoemde bordspel. Uiteraard kun je nog steeds volgens de oorspronkelijke regels spelen maar deze zijn nu ook naar je eigen wensen aan te passen. Nieuw is ook de tactische ondersteuning, die je van strategisch advies voorziet en zo opleidt tot een militair meesterbrein!Om de actie verder te vergroten zijn er ook kortere games met geheime missies te spelen, zoals ‘Capture All The Capitals”. De veldslagen komen tot leven in epische video’s die je vrijspeelt en je kunt zelfs online gaan om echt de internationale strijd aan te gaan.
  3. TRIVIAL PURSUIT – vanaf december 2014 digitaal verkrijgbaar op PS4, Xbox One, PS3 en Xbox 360 Het klassieke kennisspel krijgt de dynamiek van een spannende televisieshow in deze nieuwe versie van Trivial Pursuit. Daarbij kun je kiezen voor de originele spelvorm, maar zijn kortere of langere potjes ook mogelijk. De bekende meerkeuzevragen zijn nog steeds aanwezig, maar zijn aangevuld met nieuwe variaties die de spanning op scherp zetten!

MonopolyPlus

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com