U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Lights lichtjes Bijenkorf in grote steden

Lights lichtjes Bijenkorf in grote steden

Geschreven door Elenea

turn on the lights bijenkorf den haag 2013

Lights lichtjes van de Bijenkorf, het evenement ‘Turn on the Lights’, is inmiddels een traditie geworden. Daarmee start de Bijenkorf de feestmaanden november en december. Zeven jaar geleden klein begonnen in Amsterdam en inmiddels in maar liefst vijf grote winkelsteden te bewonderen.

Vijf internationale theateracts hebben voor de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Maastricht een optreden verzorgd met als apotheose het ontsteken van het recordaantal van 600.000 lichtjes aan de gevels.

Turn on the lights en een verrassing

Naast de prachtig verlichte gevel van de Bijenkorf staat er vanaf begin december ook een enorme kerstboom midden op de Dam in Amsterdam. Samen met de boom vormt de verlichte Bijenkorf het middelpunt van alle feestelijke activiteiten in de stad.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com