U bevindt zich hier: Home » hobby » Fantaseren inspireert creativiteit

Fantaseren inspireert creativiteit

Geschreven door Elenea
pinterest.com

pinterest.com

Fantaseren geeft je creativiteit voeding. Einstein zei dat logica je van A naar B brengt, maar fantasie brengt je overal. Dat is toch geweldig. Fantasie bij het uitoefenen van je hobby brengt je geweldige ervaringen.

Mij is ooit verteld, dat als je al vanaf je geboorte blind bent, je de echte fantasie volledig beheerst. Echte blindheid is als je niet kan fantaseren, want zolang je kan fantaseren, dromen en durft te voelen is zelfs een blinde niet blind.

Is jouw hobby schilderen, voel dan (met gevoel en aandacht) aan schilderijen van ervaren kunstenaars en probeer je gedachten in beelden in je hoofd om te zetten en die weer op het doek of papier weer te geven. Probeer daar vrij in te zijn. Teken een bloem zoals jij die bloem ervaart. Foto’s zijn er voldoende.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com