U bevindt zich hier: Home » hobby » Magische magic kleurpotloden toveren

Magische magic kleurpotloden toveren

Geschreven door Elenea

magische magic kleurpotlodenMagische magic kleurpotloden zijn dankzij de kleursamenstelling van de stift uniek. Elke stift bestaat uit drie kleuren. Daardoor ontstaan in een streep ongelofelijke effecten die een natuurlijke uitstraling hebben. Kijk maar rustig om je heen in de natuur en je ziet dat er geen enkel vlak uit een enkele kleur bestaat.

Magische magic kleurpotloden

Dankzij deze unieke kleurstift krijgen jong en oud gemakkelijker een professionele weergave van de werkelijkheid. Magic kleurpotloden van Koh-I-Noor koop je als set met 12+1 potloden. In elk potlood zitten dus 3 tinten van de kleur verwerkt.
TIP : Draai met je potlood tijdens het kleuren voor speciale effecten!

https://www.youtube.com/watch?v=nHzcqJo49xg&list=PL6TAzUZPQIOgHYefQzU3Eph1XmBWjhAq3

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com