U bevindt zich hier: Home » moeders » Noten leren lezen doe je spelenderwijs

Noten leren lezen doe je spelenderwijs

Geschreven door Elenea

noten leren lezen makkelijk en spelenderwijs 1Noten leren lezen op een makkelijke manier. Leuk voor kinderen die al een instrument bespelen én voor iedereen die van muziek houdt.

Een educatief kwartet waarmee iedereen tussen de 6 en 96 jaar op een speelse manier kennismaakt met alles wat met het muziekschrift te maken heeft. Geschikt voor beginnende musici op álle muziekinstrumenten. Geen saaie lesmethode, maar een leuk en mooi vormgegeven spel om met plezier alles te leren over notenbalken en muzieknoten, om vertrouwd te raken met alle begrippen. Iedereen kan het spelen want kennis van het notenschrift is niet nodig.

Opmaak 1

Noten leren lezen

Met het notenkwartetspel gaat het lukken om spelenderwijs noten te leren lezen. Een gitaardocente die haar leerlingen op een makkelijke manier het notenschrift wilde leren, heeft het notenkwartet ontworpen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com