U bevindt zich hier: Home » eropuit » Stadswandeling en varen combineren

Stadswandeling en varen combineren

Geschreven door Elenea
rederijwolthuis.nl

rederijwolthuis.nl

Stadswandeling en varen kan in en rond het vestingstandje Heusden. Met zijn monumentale panden en middeleeuwse stratenplan is dit plaatsje bezoeken écht de moeite waard. Een heerlijk dagje uit is om je bezoek aan dit plaatsje te combineren met een vaartocht.

Stadswandeling en varen combineren

Je kan bijvoorbeeld een dagtocht maken bij Rederij Wolthuis. Vanuit de haven van Den Bosch vaart de boot over de Dieze naar de sluis van Engelen. Hierna ga je de Maas op en twee uur na vertrek meert het schip af in Heusden. Voldoende tijd om te wandelen en om de tocht terug te varen.
Meer informatie bij rederijwolthuis.nl

https://www.youtube.com/watch?v=kFzX-Z4yw8U

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com